Voer de toegangscode in om tijden, vakken en instellingen aan te passen.
Hiermee wordt de volledige database verwijderd: alle weken,
alle opmerkingen, het sjabloon en de instellingen. De toegangscodes worden teruggezet naar de standaardwaarden.
Je begint daarna met een volledig lege planning.
Dit kan niet ongedaan worden gemaakt.